Jeroen Koenders Fysiotherapie

Over Jeroen Koenders

Mijn naam is Jeroen Koenders, algemeen (sport) fysiotherapeut, manueel therapeut, orofaciaal fysiotherapeut, in Renkum. Sinds ik in 1991 mijn opleiding fysiotherapie aan de HAN in Arnhem met succes heb afgerond, ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik begon hiermee in Veenendaal in de Scheepjeshof. Gedurende mijn werkzaamheden ben ik echter doorgegaan met het volgen van opleidingen op het gebied van fysiotherapie.

Zo liet ik mij opleiden tot manueel therapeut, sport fysiotherapeut, handtherapeut en orofaciaal therapeut. In de manuele therapie en orofasciale fysiotherapie heb ik mijn Mastergraad gehaald en ben ik als zodanig geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van de KNGF. Deze masteropleidingen heb ik zowel gevolgd aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) als de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) in Amersfoort.

Mijn fysiotherapie praktijk verplaatste zich na 14 jaar van Veenendaal naar de De Betuwe waar ik ook woonachtig ben. Hier ging ik als mede-eigenaar van Fysio-Manueel Therapeutisch Centrum Driel aan het werk. Alle disciplines waarin ik ben opgeleid beoefen ik ook hier en doe daarbij ook sportbegeleiding voor voetbal en wielrennen.

Fysiotherapeut en manueel therapeut in Renkum en Heelsum

Toch wilde ik graag mijn werkgebied uitbreiden. Daarom heb ik mijn praktijk 2016 verplaatst naar het Gezondheidscentrum Renkum aan de Europalaan. Op dinsdagmiddag en vrijdagochtend vindt u mij aan de Groeneweg in Renkum. Patiënten in Renkum en Heelsum kunnen bij mij terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, orofaciale fysiotherapie en uiteraard voor sportbegeleiding.

Mijn liefde voor het vak heeft mij er ook toe aangezet om onder andere post HBO cursussen in fysiotherapie en manuele therapie te geven. Dit heb ik bij verschillende instanties in de regio gedaan. Zowel voor de (HAN) als de (SOMT) in Amersfoort. Ook was ik enkele jaren hoofddocent  en mede-ontwikkelaar HAN master opleiding Master Musculoskeletale Revalidatie. Daarbij ben ik lid van het schoudernetwerk.